Toppvalg Kosmetisk Kirurgi Tips For Deg

Kosmetisk kirurgi er et av alternativene og fordelene med moderne teknologi, vitenskap og økonomi. Du har makten til å rekonstruere, eller forme deler av kroppen din fra hvordan de er nå, til noe mer tiltalende for deg. Imidlertid er slike operasjoner ikke uten risiko og kostnader. Les videre for å håndtere og balansere risikoen og fordelene ved kosmetisk kirurgi.

En av de beste måtene å sikre at du ender med å være fornøyd med kirurgen din, og din kosmetiske prosedyre er å gjøre undersøkelser før du til og med kontakter kirurgen. Dette er et tilfelle der det er spesielt viktig å vite hva du går inn i før du tar steget.

Sørg for at du forstår nøyaktig hva slags gjenopprettingsperiode du vil være etter prosedyren. Mange tror de kan hoppe rett i jobb igjen. Selv om dette gjelder for mindre operasjoner, er det ikke mulig å ha en stor prosedyre uten restitusjonstid. Snakk med legen din på forhånd.

Kontroller om du trenger å gjøre noen endringer i utseendet ditt før prosedyren blir utført. Spør dem om hår må fjernes fra hodet eller ansiktet.

Ikke dra til utlandet for å bli operert på grunn av billigere priser. Å dra til et annet land er et godt alternativ, hvis du har en måte å sikre at kirurgen din er skikkelig opplært og lisensiert. Og vil utføre operasjonen i et akkreditert anlegg. Hold deg unna land der kirurger ikke er lovpålagt å ha lisens.

Det er en god idé å gjøre undersøkelser og ta deg tid til å se etter hva forskjellige kirurger tar betalt for samme prosedyre. Noen vil tilby prismatching; du må imidlertid sørge for at legene fikk samme opplæring og har lignende ferdigheter. Hvis du finner det, tilbyr noen sammenlignbare lavere priser enn din valgte kirurg, snakk om det med ham eller henne for å se om de vil senke prisen.

Prøv å fikse roten til problemet ditt før du bestemmer deg for operasjon. De fleste prosedyrer er vellykkede, men det er risiko involvert. Mange problemer du kan ha, for eksempel å være overvektige, kan løses ved å bruke mindre drastiske tiltak.

Spør om hvordan kirurgen tar betalt for revisjonsarbeid. Mange typer kosmetisk kirurgi har en veldig høy revisjonsfrekvens, opptil 20% av prosedyrene som utføres. De fleste pålitelige kirurger vil utføre revisjoner mot et redusert gebyr, eller uten kostnad for deg. Finn ut dette på forhånd, før du trenger det.

Husk å spørre om plastikkirurgen din er en kosmetisk kirurg eller en rekonstruktiv kirurg. Mens de to underspesialitetene begge faller under paraplyen til plastisk kirurgi. De kan være veldig forskjellige i praksis. Hvis du søker kosmetisk kirurgi, vil du ha en kirurg kjent med kosmetisk kirurgi generelt, og prosedyren du søker spesifikt.

Som det ble sagt tidligere, gir kosmetisk kirurgi enormt utbytte. Imidlertid kan det også komme til å koste alvorlig, med risiko for komplikasjoner. Husk rådene og ideene i denne artikkelen, slik at du kan ta informerte beslutninger. Når det gjelder kosmetisk kirurgi, og om det er riktig for deg.

Veiledning til din kosmetiske kirurgi