En Praktisk Guide Til En Verden Av Kosmetisk Kirurgi

Hvis du har hatt kosmetisk kirurgi tidligere, er du klar over noen av fallgruvene og feilene som kan gjøres når du fortsetter avgjørelsen. Hvis du aldri har fått utført en prosedyre, er det viktig at du forstår alt du kan om å komme videre. Ta en titt på ekspertråd for å lede deg.

Du bør være veldig forsiktig med å velge din kosmetiske kirurg. Du bør snakke med venner og folk i samfunnet ditt. Du bør slå opp kirurgen din online og lese anmeldelser av tidligere pasienter. Det er viktig at du stoler på kirurgen for å ha god kosmetisk kirurgisk erfaring.

Kirurgi er veldig dyrt, og det gir leger mye penger, og det er derfor du må være ekstremt forsiktig med hvor pengene dine går. Sjekk legens bakgrunn og les noen anmeldelser. Ikke bli lokket til å bruke kirurg bare fordi de har en brosjyre som får ting til å se perfekt ut.

Forsikre deg om at resultatene du ønsker å oppnå fra en kosmetisk prosedyre, er realistiske og ikke er basert på å oppnå Hollywood-perfeksjon med røde løperen. Det er ikke alltid garantier med plastisk kirurgi. Selv med den beste legen og omsorgen, får du kanskje ikke det nøyaktige resultatet du hadde håpet på.

Det er risiko forbundet med kosmetiske operasjoner. Spør legen om hvilke negative utfall som kan oppstå som et resultat av prosedyren. Dette er spesielt viktig når det gjelder plastisk kirurgi, fordi risikoen ofte går tapt ved ideen om at prosedyrene er enkle og raske.

Snakk med forsikringsselskapet direkte om betaling for plastisk kirurgi. Selv om valgfrie prosedyrer ikke dekkes, vet du aldri før du prøver. Spesielt hvis du kan bevise at du trenger å få prosedyren utført av medisinske årsaker. Du kan kanskje motta erstatning. Snakk gjennom alle mulige vinkler for å se, hvis du kan få et tilfredsstillende svar.

Finn ut om prosedyren du ønsker, krever anestesi. Typene er enten lokal, generell eller halvbevisst sedering. Snakk om risikoen og sikkerheten til hver enkelt med legen din før du får prosedyren. Mange prosedyrer lar deg velge, men generell sedasjon har en tendens til å bli dyrere. Sørg også for å spørre hvor mye du trenger og hva de vil gjøre hvis det ikke er nok for deg.

Ikke velg en kirurg som skal utføre prosedyren din bare fordi han oppgir deg til den laveste prisen. Du må veie andre faktorer før du tar en beslutning. Husk at dette vil påvirke hele livet ditt. Å få rabatt bør ikke være det høyeste på prioriteringslisten din.

Husk å spørre om plastikkirurgen din er en kosmetisk kirurg eller en rekonstruktiv kirurg. Mens de to underspesialitetene begge faller under paraplyen til plastisk kirurgi. De kan være veldig forskjellige i praksis. Hvis du søker kosmetisk kirurgi, vil du ha en kirurg kjent med kosmetisk kirurgi generelt, og prosedyren du søker spesifikt.

Nå som du har litt god informasjon å tenke på, fortsett med å bygge din kunnskap om dine ønskede prosedyrer. Så snart du begynner, eller fortsett reisen med kosmetisk kirurgi. Å bruke tipsene du har lest her kan gjøre en stor forskjell i opplevelsen din. Det kan også forbedre kvaliteten på resultatene dine.

Veiledning til din kosmetiske kirurgi