Poenget: Kosmetisk Kirurgi Og Kroppen Din

Kosmetisk kirurgi er noe å tenke seg grundig om før du hopper inn i den. Du må vite de riktige spørsmålene du kan stille deg selv, så vel som alle du vil intervjue for å gjøre prosedyrene. Denne artikkelen vil prøve å markere hva du trenger å tenke på og hva du trenger å vite når du går inn.

Aldri få plastisk kirurgi fordi du føler at det vil gjøre deg mer attraktiv for noen du er interessert i. Selv om det kan føre til at de viser mer interesse for deg, er faktum at de liker bildet de ser og ikke hvem du faktisk er som en person.

Forsikre deg alltid om at du møter kirurgen som skal administrere prosedyren din på forhånd. I mange tilfeller er de eneste menneskene du kommer i kontakt med, rådgivere og sykepleiere. Ikke nøy deg med det: Insister på at du vil møte kirurgen som vil ha ansvaret. Du bør velge en annen kirurg hvis forespørselen din ikke blir imøtekommet.

Du må sannsynligvis fjerne hår før operasjonen; spør kirurgen din hvilken metode som er best. Vanligvis er voksing den beste løsningen, men du kan kanskje barbere deg hvis du ikke har mye hår. Din kirurg skal kunne anbefale den bedre metoden og de beste produktene.

Når du vurderer kosmetiske prosedyrer som krever kirurgi, er det lurt å be om et stort antall før og etter fotografier før du planlegger operasjonen. Ved å vurdere det virkelige potensialet samt begrensningene for den valgte prosedyren, vil du gå inn i prosessen med realistiske forventninger til hva som er oppnåelig, og derved unngå mulig skuffelse.

Du kan ta skritt for å spare penger på prosedyren for kosmetisk kirurgi uten å spore. Du kan reise utenlands til et land med et godt omdømme for plastikkirurgi. Selv om dette ikke er mulig i ditt tilfelle, vil du kanskje undersøke muligheten.

Selv om Botox kanskje ikke klassifiseres som en kirurgisk prosedyre, er det fortsatt viktig å få den bare injisert av en lege. Noen mennesker får denne typen prosedyrer gjort på skjønnhetssalonger. Selv om det kan spare deg for mye penger, kan det sette livet og helsen i fare.

Det er veldig viktig å velge en kosmetisk kirurg som har de riktige sertifiseringene, for å utføre prosedyrene du ønsker å få. Mange leger som er uerfarne i hvilken type tjeneste du vil tilby tjenestene dine til deg. Hvis du går med en lege som ikke har erfaring, risikerer du at prosedyren ikke går bra.

Før du får kosmetisk kirurgi, må du være oppmerksom på at det kan være komplikasjoner fra prosedyren. Din plastikkirurg vil mer enn sannsynlig gå over disse potensielle komplikasjonene med deg. Det er viktig for deg å være klar over dem. Noen av komplikasjonene kan omfatte infeksjon, hevelse, økt blodtrykk, og selv om det er sjeldent, til og med død.

Du kan lese bok etter bok og artikkel etter artikkel og bare skrape overflaten av kosmetisk kirurgi, alternativene, kostnadene og komplikasjonene. Denne artikkelen har forsøkt å vise frem noen av de viktigste brikkene i puslespillet for deg. Fortsett å gjøre undersøkelser, og du vil kunne ta en velinformert beslutning.

Veiledning til din kosmetiske kirurgi